Vas zanima ugodno prevajanje?

poceni prevajanjeSe kakovostno prevajanje po ugodnih cenah sliši predobro, da bi bilo resnično? V podjetju Multilingual vam ponujamo ravno to, saj smo svoj poslovni model optimizirali tako, da vam lahko na enem mestu zagotovimo vse naj – najugodnejšo ponudbo, najbolj kakovostno prevajanje (več informacij o prevajanju najdete na strani http://www.multilingual.si/sl/prevajanje) in najbolj prijazne storitve. Po prejemu vašega povpraševanja vam bomo v najkrajšem času pripravili konkurenčno ponudbo in vas obvestili o roku izvedbe projekta.

Če potrebujete hitro prevajanje, nas obvestite o vaših željah, in poskrbeli bomo, da se bo vaš projekt obravnaval prioritetno. Prevajanje do 5 strani besedila vam namreč lahko zagotovimo že v istem dnevu.

Ena izmed naših pomembnih konkurenčnih prednosti je, da sodelujemo z ekipo več kot 500 prevajalcev, ki so kos še tako zahtevnim izzivom. Mnogi med njimi so tudi naravni govorci, zato prevod popolnoma prilagodijo ciljnemu jeziku in poskrbijo, da je brezhiben.

Prevajanje v več kot 30 jezikov

Zagotavljamo vam vrhunsko prevajanje v več kot 30 jezikov, prav tako pa lahko poskrbimo tudi za različne jezikovne kombinacije. V kolikor za izbrano kombinacijo nimamo enega prevajalca, jih med seboj povežemo, poskrbimo za vmesne prevode in vam dostavimo končni izdelek v jeziku, kot ga potrebujete.

Naše glavno gonilo je strast do dela in veselimo se, da se tudi v pridružite našim zadovoljnim strankam.

Pokličite na 040 817 820 ali pišite na info@multilingual.si.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja