Kateri serum za rast trepalnic je najboljši?

collection of masacara isolated on whiteGoste in daljše trepalnice zagotovo prispevajo k lepšemu videzu. Serum za rast trepalnic je primeren za vse uporabnice, ki si želijo daljše in gostejše trepalnice. Serum za rast trepalnic spodbuja rast novih trepalnic. Vas zanima kateri serum za rast trepalnic je najboljši?

Z nanašanjem seruma za rast trepalnic trepalnice vsakodnevno negujemo, obnavljamo, vlažimo ter dovajamo trepalnicam hranilne snovi, ki pospešujejo rast. Aminokisline in maščobne kisline v serumu za rast trepalnic spodbujajo tvorbo beljakovine keratin. Korenine trepalnic zaradi povečanega vnosa keratina rastejo hitreje ter so tudi bolj goste.

Serum za rast trepalnic se nanaša na zgornjo veko ob trepalnicah 1-krat ali 2-krat dnevno. Trepalnice so daljše in gostejše že v 2-4 tednih. Trepalnice prav tako potemnijo, kar pomeni, da ni treba več nanašati maskare. Glede na to, da so na trgu številni ponudniki, je vsekakor priporočljivo preveriti, da uporabljate serum, ki je sestavljen iz naravnih sestavin in neškodljiv. Serum za rast trepalnic je zagotovo boljša rešitev kot uporaba umetnih trepalnic, saj umetne trepalnice uničijo naravno trepalnico. Z uporabo umetnih trepalnic se naravna trepalnica začne lomiti. Prav tako tudi nekatere trepalnice prej izpadejo. Prednost uporabe seruma za rast trepalnic pa je tudi v tem, da ga lahko uporabljamo tudi za hitrejšo ter gostejšo rast obrvi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja