Industrijsko poliranje

industrijsko poliranjePoliranje vozila je postopek, ki lahko vašemu avtu odvzame kar nekaj let. Predvsem pred prodajo vozila nam je v interesu, da je vozilo videti čimbolj novo. Tudi manjše praskice lahko odženejo bolj zahtevne kupce. Zato se splača vložiti nekaj denarja v kvalitetno profesionalno poliranje avta. Za industrijsko poliranje ali brušenje obiščite spletno stran podjetja Minox http://minox.si.

Poliranje lahko opravimo tudi sami, vendar rezultat ne bo niti približno tako dober kot bi bil, če bi delo prepustili strokovnjakom. Ti se bodo nad vozilo spravili s pravimi pripomočki in polirnimi pastami. Ne bodo ga drgnili s krpami ampak s pravim polirnim strojem.

Pri poliranju vozila je pomembna tudi izbira paste. Ni vsaka primerna za vsako barvo vozila. Običajno lahko izbirate med več paketi. Kot pravijo, za malo denarja malo muzike. Cene rastejo skupaj z kvaliteto premazov in vloženim delom. Lahko se odločite za cenejše nano premaze ali najdražje diamantne pakete. Velika razlika pa je tudi pri rezultatih.

Domače poliranje bo praske le prekrilo do naslednjega dežja, še vedno pa bodo tam. Po strokovno opravljenem delu bodo praske izginile za vedno. Pri tem pa se bo odstranila zanemarljiva količina laka. Seveda bo potrebno avto po opravljenem delu še dodatno zaščititi, da bo res dolgo ostal lep.

Če želite kvaliteto, se vam ne sme muditi. Celoten postopek pranje, predpriprava, poliranje in zaščita vozila lahko traja tudi dva dni. Na trajanje postopka vpliva tudi velikost vozila. A tudi pri malih avtomobilčkih ne gre tako hitro. Če bi vam kdo celoten postopek zaključil v dveh urah, premislite. Verjetno rezultat ne bo tak, kot bi ga želeli. Si želite dodatnih praskic in čudnega izgleda vozila, ko si ga bo prišel ogledat prvi kupec? Vsekakor je bolje v poliranje vložiti kakšen evro več. Ne glede na starost avta bo barva spet sveža kot nova in brez praski. Če se boste potrudili še z čiščenjem notranjosti, bo to gotovo pripomoglo, da boste zanj dobili več.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja