Aprtmaji Portorož

Iščete namestitev v našem najbolj mondenem obmorskem letovišču? Obiščite spletno stran www.apartma-portoroz.com. Primerjajte cene in namestitvene zmogljivosti, ki jih ponujajo ponudniki apartmajev in zasebnih sob ter izberite tisti apartma, ki vam najbolj ustreza.

Na spletni strani Apartma Portorož je zbrana ponudba apartmajev iz Portoroža in bližnje okolice. Za pregled ponudbe apartmajev iz Pirana, kliknite na spletno stran Apartmaji Piran, ponudba apartmajev iz okolice Izola pa je zbrana na strani apartmaji-izola.com. Portorož, ki je znan tudi kot mesto rož, ponuja ogromno možnosti za preživljanje počitnic tako poletnih kot tudi zimskih, saj ponuja v zimskem času možnost kopanja v številnih hotelskih bazenih kot tudi koriščenje raznih wellness storitev. Ker je Portorož le dobro uro oddaljen iz Ljubljane predstavlja idealno destinacijo za dnevne in vikend izlete.

Preverite ponudbo apartmajev v Portorožu in obiščite spletno stran www.apartma-portoroz.com, kjer boste našli enosobne, dvosobne in več sobne apartmaje (tudi klimatizirane, z internet priključkom, LCD sprejemnikom, parkiriščem in s pogledom na morje).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja