Angleščina

tecaj-angleskega-jezikaAngleščina je zahodno germanski jezik, trenutno najbolj razširjen jezik na svetu – čeprav je veliko več ljudi, ki se ga uči kot drugi tuji jezik, kot pa ljudi, ki jim je angleščina materin jezik. Zato brez znanja angleščine (kliknite za več informacij o jezikovnih tečajih angleščine http://www.lingula.si/anglescina/) v svetu ne gre, prav tako je v poslovnem svetu.

Jezika se lahko učite sami, prek interneta ali pa se odpravite v samo jezikovno šolo ali pa opravite jezikovni tečaj angleškega jezika.

Angleščino dandanes upoštevajo, kot jezik znanosti, bančništva, tehnologije, letalskega prometa, poslovanja, uradni jezik odbora cerkva, celo številne organizacije so razglasile angleščino kot njihov uradni jezik (unicef, unesco, mednarodni olimpiski komite, evropska unija, svetovna zdravstvena organizacija – WHO ter še bi lahko naštevali).

Znanje angleščine nam v veliki meri lajša potovanja, sporazumevanje v hotelih, restavracijah – skratka povsod, saj nam odpira vrata v svet.

Kot jezik daje tudi možnost komuniciranja z ljudmi drugih narodnosti – religij, odpira pot do znanja ter tehnologije.

Angleščina dandanes igra zelo pomembno vlogo ter učenje angleškega jezika je dobra naložba, ki bo posamezniku slej ko prej povrnjena.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja