Zlati in srebrni uhani

uhani-zlatarnaNobena skrivnost ni, da lahko uhani vsaki obleki dodajo pridih glamurja in sloga. Uhani so popoln dodatek, ne glede na to, ali se oblačite za posebno priložnost ali pa želite vsakodnevnemu videzu dodati le malo iskrivosti. Toda kako vedeti, kateri uhani so primerni za vas, saj je na izbiro toliko različnih stilov, velikosti in materialov?  V tem izčrpnem vodniku si bomo podrobneje ogledali vse, kar morate vedeti o uhanih, od različnih vrst, ki so na voljo, do najboljšega načina za njihovo nego. Na koncu boste postali strokovnjak za vse uhane in boste lahko našli popoln par, ki bo ustrezal vašemu osebnemu slogu.

Kako izbrati primeren par uhanov?

Uhani so na voljo v različnih slogih. Vrsta uhana, ki ga izberete, mora temeljiti na vašem osebnem slogu in priložnosti, za katero jih boste uporabili. Izraziti uhani so na primer primerni za večerno zabavo v mestu, medtem ko so nežnejši primernejši za vsakodnevno nošenje. Kar zadeva materiale, so lahko izdelani iz različnih kovin, vključno z zlatom, srebrom, platino in titanom. Nekateri uhani imajo tudi drage kamne za dodaten sijaj. Če imate občutljivo kožo, poiščite hipoalergene kovine, kot sta kirurško jeklo ali niobij. Uhani so eden najpreprostejših in najučinkovitejših načinov za spremembo videza. Ne glede na to, ali želite dodati pridih glamurja za posebno priložnost ali pa želite dati drznejšo modno izjavo, lahko z uhani dosežete želeni učinek. Ne glede na izbrani slog ne pozabite, da uhani lahko močno vplivajo na vaš celoten videz. Z malo premisleka in previdnosti lahko z uhani zelo učinkovito spremenite svoj videz in ustvarite slog, po katerem hrepenite. Čeprav so uhani na splošno varni, obstaja majhno tveganje, da lahko povzročijo okužbo ušesa. To je bolj verjetno, če uhan ni čist. Če se pojavi bolečina, rdečina ali izcedek iz ušesa, obiščite zdravnika, da izključi okužbo.

Kako primerno negovati uhane?

Uhani so na splošno zelo enostavni za nego, vendar nekaj stvari, ki jih morate upoštevati. Prvič, pomembno je, da uhane hranite na varnem mestu, kjer se ne bodo izgubili. Idealna je škatlica za nakit ali torbica. Drugič, po vsaki uporabi uhane obrišite z mehko krpo. S tem boste odstranili morebitno umazanijo, zaradi katerih bi lahko kovina sčasoma pobledela. S temi nasveti v mislih ste pripravljeni na nakupovanje uhanov! Pri izbiri para imejte v mislih slog uhana in vrsto kovine, ki bo najbolje ustrezala vašemu okusu. Ne pozabite upoštevati tudi priložnosti, za katero jih boste nosili – uhani so kot nalašč, da vsakemu oblačilu dodajo pridih glamurja.

 

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja