Strateška delavnica

NAMEN je dvojen: strateška delavnica in motivirajoč teambuilding sočasno. Vodstvo potrebuje vsaj enkrat letno skupaj preživeti cel dan in na novo pogledati veliko sliko: Kaj smo, kaj znamo, katere priložnosti in nevarnosti so v okolju? Katere vloge igramo v timu, kako smo si različni, kako se dopolnjujemo? Kako hočemo, da izgleda podjetje (oddelek, društvo…) čez nekaj let? Kako bomo prišli tja? Posebej primerno v razmerah večjih sprememb, reorganizacij, združevanj in podobno.

PROGRAM: Priporočeno je petek ob 13h do sobote ob 13h; možno prilagodi po želji podjetja. Najbolje nekje na kmečkem turizmu ali v letoviškem kraju. Nobenih predavanj, 100% časa delavnice z uporabo timskih metod dela, največ afinitetni diagram, vprašalniki, delo po skupinah. Potek: Predstavitev in pričakovanja udeležencev; lastnosti organizacije; lastnosti okolja; kam želimo priti; timske igre; timske vloge, dopolnjevanje; kritični faktorji uspeha; glavni projekti z vsebino, ekipo, roki in cilji.

CILJI: S pozitivno izkušnjo timskega dela sprostiti komunikacijo in zmehčati obrambe, razviti večje medsebojno razumevanje in podporo. Doseči strinjanje o strateških ciljih. Udeleženci prevzamejo odgovornost za doseganje dogovorjenega letnega načrta.

VABLJENI: Vodilna ekipa podjetja ali oddelka (razvoj, proizvodnja, marketing, profitni center…) z najtesnejšimi sodelavci. Idealen dogodek za raziskovalne skupine na fakultetah, društva, združenja. Pravi način vzpostavitve dobrih odnosov pri združevanju podjetij ali pri razvojnih projektih, kjer je udeleženih več organizacij!

ŠTEVILO IN TRAJANJE: Do 20 ljudi. Za večje skupine do 50 se priredi program in izvede z dvema voditeljema. Celodnevna delavnica s prenočitvijo.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja