Sodni prevodi, ki jih je modro izbrati

Sodni prevodi so zelo specifična besedila, ki zahtevajo dobro usposobljenost in izkušnje prevajalca. V podjetju Multilingual smo zato zbrali ekipo vrhunskih sodnih tolmačev, ki imajo ustrezno izobrazbo in pridobljeno pooblastilo s strani Ministrstva za pravosodje. Tako vam lahko zagotovimo visokokakovostne storitve, ki so hkrati tudi cenovno ugodne. Ena izmed naših prednosti je hitrost. Kadar potrebujete sodni prevod, se včasih zelo mudi, toda tudi v primeru časovne stiske vam stojimo ob strani. Sodni prevodi do 5 strani so lahko namreč v izrednih primerih pripravljeni že v istem dnevu.

Vedno prisluhnemo vašim potrebam in se potrudimo najti optimalno rešitev. Veseli smo, da zadovoljni naročniki prepoznavajo naš trud in se k nam tudi z veseljem vračajo.

Sodni prevodi so vam na voljo v več kot 30 jezikih, pri čemer vam lahko zagotovimo tudi za bolj specifične jezikovne kombinacije. Naši strokovnjaki odlično poznajo terminologijo in poskrbijo, da je končni rezultat brezhiben. Poleg prevajanja smo vam vedno na voljo tudi z nasveti ter dodatnimi storitvami, ki vam skrajšajo čas in vas odrešijo skrbi.

Prevodi po ugodnih cenah.
Pokličite na 040 817 820 ali pišite na info@multilingual.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja