Serum za trepalnice dela čudeže!

serum za trepalniceVedno sem občudovala ženske z dolgimi in gostimi trepalnicami, saj sama nikoli nisem imela sreče, da bi bile moje trepalnice videti bogate, a sedaj imam končno priložnost, da tudi sama zasijem. Pred kratkim sem namreč na spletu opazila oglas za serum za trepalnice in ker se mi je zdela stvar zanimiva, sem se odločila, da se nekoliko bolj pozanimam.Pri kozmetičnih izdelkih sem običajno precej skeptična, tako da sem glede seruma najprej povprašala v naši lekarni, Povedali so mi, da obstaja na tržišču kar nekaj takšnih izdelkov, ki obljubljajo tako izboljšano rast trepalnic kot tudi rast las, in da serum za trepalnice v svoji ponudbi nudijo tudi oni, vendar pa je lekarničarka povedala, da z njim dejansko nima izkušenj, torej bi mi težko povedala, ali serum zares deluje ali ne. Dejala je, da vsekakor nimam česa izgubiti, saj gre večinoma za vitamine in podobne stvari, ki naj bi pomagale pri rasti, zato sem se seveda odločila za nakup. Majhen strošek je pač zanemarljiv v primerjavi s tem, da lahko dosežem videz, kot sem si ga od nekdaj želela.

Serum za trepalnice sem začela nanašati vsak dan in priznati moram, da rezultati niso bili opazni tako hitro, kot bi si želela, vendar pa sem imela občutek, da gredo počasi stvari vendarle na bolje. Ko sem prijateljici po nekaj tednih omenila, da uporabljam serum za trepalnice, me je presenečeno pogledala in mi povedala, da je že ob najinem prejšnjem snidenju opazila, se ji zdijo moje oči drugačne, vendar ni vedela, čemu naj pripiše razliko zato torej ni hotela ničesar komentirati.

Ja, povsem očitno je, da serum za trepalnice deluje in dejansko izboljša njihovo rast, poleg tega pa so trepalnice tudi močnejše in daljše. Seveda še zdaleč niso takšne kot pri kakšnih reklamah na televiziji, a tisti, ki me poznajo, so tako kot jaz že opazili razliko.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja