Razmišljate o tetovaži?

krema nega tetovažeRazmišljate o tetovaži? Jesen je idealen čas za tetoviranje, saj ni več ekstremne vročine in se koža lahko kakovostno zaceli, ker ne bo izpostavljena škodljivim vplivom, kot so sonce, morje in potenje. Že veste, kaj si boste vtetovirali? Če je odgovor DA, potem imamo za vas nekaj nasvetov, na kaj morate pomisliti, preden se podate v svet tetovaž. Tetovaža je namreč večna, zato morate biti stoodstotno prepričani, da si je želite in se procesa lotiti na prav ter zdrav način. Potrebujete kvalitetno mazilo za nego tetovaže?

Motiv
Motiv je zelo pomembna odločitev, saj vas bo tetovaža spremljala celo življenje. Tetovažam ne rečejo umetnost na telesu kar tako, zato ste lahko zelo kreativni in si zamislite nekaj, kar bo posebno in kar bo odražalo le in samo vas. Izognite se izbiranju podob iz kataloga, raje izberite nekaj, kar izraža vašo osebnost in vrednote.

Izberite primerno mesto
Tako, kot motiv je zelo pomembno tudi, da dobro premislite, kam se boste tetovirali. Tetovaž na rokah ali obrazu ne bo mogoče skriti, medtem ko bo tetovaže na trebuhu ali hrbtu lažje prekriti. Seveda je odločitev odvisna tudi od vašega poklica, saj tetovaž v določenih službah ne odobravajo. Če delate v konservativnem delovnem okolju, je tetovaža na vidnem mestu vsekakor slaba odločitev, zato dobro premislite, preden se tetovirate.

Zdravje
Pri tetoviranju gre za poseg, ki za seboj pusti rano, zato se morate najprej prepričati, da ste zdravi. Ne tetovirajte se, če ste nagnjeni h kožnim boleznim, ker lahko tetovaža razdraži kožo in povzroči izpuščaje. Pri velikem številu znamenj izberite prostor za tetovažo tam, kjer znamenj ni ali so le redka, pri alergijah pa se je treba natančno seznaniti z vsemi sestavinami barvil, da preprečite nastanek morebitnih alergijskih reakcij. Ko se koža na mestu tetovaže zaceli, je čas za mazilo za nego tetovaž Tattoo Nano Shock. Mazilo bo vašo tetovažo zaščitilo, nahranilo in ji zagotovilo kakovostno nego.

Nega tetovaže
Po tetoviranju potrebujete kakovostno mazilo, ki ne sme vsebovati nepotrebnih sestavin, ki še dodatno obremenijo predel kože, ki je pod stresom. Najprimerneje je, da izberete specializirano mazilo za tetovaže. Priporočamo mazilo za nego tetovaž Tattoo Nano Shock, ki je edinstvena kombinacija klinično testiranih učinkovin in zagotavlja: bolj žive barve in sijoč videz tetovaž, tako novejših kot starejših; optimalen vlažilen in pomirjujoč učinek; visok zaščitni faktor pred UVA/UVB žarki, ki varuje kožo pred gubanjem in drugimi znaki poškodb in staranja. Mazilo za nego tetovaž Tattoo Nano Shock bo poskrbelo, da bo vaša tetovaža večno z vami – lepa, sijoča in čistih linij.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja