Poletne obleke

Poletne oblekice so pravi modni zaveznik vsem ženskam v toplejših in vročih poletnih mesecih. Materiali iz katerih so narejene poletne obleke so običajno lahkotni. Fino je da dihajo, da se pod obleko ne potimo. V kolikor so poletne obleke še elegantne, lahko vsaka poletne obleke poskrbijo za ženstven videz v samo nekaj minutah. Aktualni modeli ženskih poletnih oblek na policah trgovin ali v spletnih trgovinah so velikokrat cvetličnega vzorca in živahnih barv.

V najbolj vročih dnevih, ko so zunanje temperature res visoke, je verjetno edino prava izbira, da si ženska nadene lahko poletne obleko. Zaradi tega je fino, da ima vsa ženska garderobna omara večji asortiman ljubkih, enostavnih poletnih oblek za različne priložnosti pa naj si bo to zmenek, poroka, sprehod ob reki ali pohajkovanje po mestu. Glede na priložnost primerno se lahko k obleki obujejo superge, sandali, japonke, ali recimo čevlji z visoko peto.

Priporočljivo je, da izberemo obleko iz naravnih materialov. Ti materiali namreč omogočajo, da koža lažje diha. Eden izmed najbolj pogosto uporabljenih materialov iz katerega so narejene obleke je vsekakor bombaž. Priporočljiva je uporaba organskega bombaža, ki je mehak, hipoalergen in zelo udoben za nošnjo.  Še daljšo zgodovino kot bombaž ima lan, ki je tudi bolj primeren za izdelavo poletnih oblačil. Oblačila iz lana so bolj trpežna po drugi strani pa so zaradi manjše neprožnosti vlaken, veliko bolj mečkljiva.

Velikokrat so poletna oblačila narejena tudi iz viskoze. Takšna oblačila so lahka, vpijajo vlago in so prijetna za nošnjo. Se pa podobno kot lanena oblačila tudi oblačila, ki so narejena iz viskoze zelo mehčajo. Pri viskoznih oblekah velja opozorilo, da jih je potrebno prati in likati pri nizkih temperaturah.

Kakšna pa je cena poletnih oblek? V kolikor se boste odločile za nakup poletnih oblek na spletni strani Beloved.si kje ponujajo res pestro paleto oblek, boste odštele od 17 do 70 €. Pred nakupom vam svetujemo, da se najprej prijavite na njihove e-novice saj boste prejele kodo za popust.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja