Krema proti gubam po 30. letu

krema-gubeMed ženskami drži pravilo, da naj krema proti gubicam postane del negovalne rutine takoj po 30. letu starosti. To priporočilo boste verjetno zasledili tudi v vseh ženskih revijah in lepotnih člankih na spletu. Najbrž se sprašujete, zakaj in kako so avtorji izbrali ravno to življenjsko obdobje. Odgovor se skriva v vaši koži.  Zlahka se boste strinjali, da večina žensk pri 30. letih še ne kaže opaznih znakov staranja.

Mogoče se pojavi kakšna gubica, drobna linija okrog oči ali pa so nakazane smejalne gubice. Vendar znaki staranja kože nikakor niso alarmantni. Zato je krema proti gubam zadnja stvar, na katero mislijo mnoge tridesetletnice. Vendar kot smo omenili, odgovor se skriva v koži. Pravzaprav globoko v koži, zato spremembe v našem telesu po 30. letu niso vidne navzven.

Za elastičnost in prožnost kože skrbi kolagen, ena izmed najpomembnejših beljakovin za vitalnost našega telesa. Kolagen ohranja našo kožo napeto, sijočo in gladko. Vendar po 30. letu začnejo naravne zaloge kolagena upadati, s čim se izgubi naravna elastičnost kože. Začnejo se pojavljati gubice, koža postane povešena in sčasoma izgubi svoj naraven sijaj. Takrat potrebujemo nekoliko pomoči, da obnovimo mladosten in svež videz.

Tukaj nam na pomoč priskoči kakovostna krema proti gubam. Prava krema proti gubam vsebuje vlažilne sestavine, kot je hialuronska kislina, ki prodrejo v globlje plasti kože in pomagajo našemu telesu pri obnovi zalog kolagena. Po redni uporabi koža zopet postane napeta, gladka in sijoča. Ker se obnovijo in napnejo celice globoko v koži, je videti, da so gube zglajene od znotraj navzven.

Tudi če še ne opažate gubic in drobnih linij, vam bo krema proti gubam po 30. letu koristila. Zaščitila bo vaše naravne zaloge kolagena, zato bo vaša koža še dolgo ostala mladostna in napeta. Torej krema proti gubam po 30. letu prevzame vlogo naravnega kolagena in skrbi, da se vaša koža uspešno bori proti znakom staranja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja