Daljše trepalnice

daljse trepalniceZa žensko je izjemno pomembna samozavest in dobro počutje v lastni koži. K temu lahko veliko pripomorejo gostejše in daljše trepalnice. S tem bolj izpostavimo svoje atribute in oči pridejo bolj do izraza. Obstaja veliko preparatov in metod kako do tega priti. Učinkovita metoda je tudi uporaba seruma za podaljševanje trepalnic. Kar 93 % uporabnic naj bi opazilo spremembe. Imam veliko prijateljic, ki hodijo vsake tri tedne v kozmetični salon na podaljševanje trepalnic. S tem izgubijo veliko denarja in predvsem časa. Rešitev za to je serum za podaljševanje trepalnic. S tem serumom preprosto po naravni poti pridemo do učinka, zaradi katerega bi morali hoditi v kozmetični salon.

Če si pogosto pulite obrvi in so se zelo zredčile vam serum za podaljševanje trepalnic lahko pomaga. Preprosto ga namažete po obrveh in bodo obrvi gostejše. Tako boste lažje oblikovale linijo nad obrvmi, ki vam je najbolj všeč. Pomembno je, da serum uporabljate vsak mesec. Po prenehanju le te odpadejo in zrastejo nove, ki so dolge tako kot pred uporabo seruma za podaljševanje trepalnic.

Priporočam da, kot zanimivost spremljate rast in gostoto vaših trepalnic med uporabo seruma za podaljševanje trepalnic. Tako boste same videle učinke seruma in se odločile za uporabo v prihodnje ali ne. Ne bo vplivala na vas nobena korporacijo vsaj pri tem. Postajamo preveč potrošniška družba in se vsaj meni zdi, da nimamo nobenega vpliva na to, kaj resnično potrebujemo ali želimo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja