Apartma Rab

apartmaji-rabPrecej gorat otok Rab pripada skupini kvarnerskih otokov, obdan z otokoma Krk ter Pag. Otok Rab ima veliko samotnih zalivov in otokov, ki jih lahko obiščete. Kraji na otoku Rab pa ležijo vzdolž južne strani otoka zaradi ugodnejše klime, kot severni del otoka, ki je izpostavljen udaru burje. Če želite poiskati apartma na Rabu, je najboljše, da obiščete spletno stran http://www.apartma-rab.com/.

Počitniška namestitev na Rabu je vzdolž celotnega otoka lahko izbirate med številnimi vrhunsko opremljenimi apartmaji in sobami, številnimi kampi, hoteli in vilami ter ostalimi turističnimi objekti na otoku.

Apartmaje si lahko privoščite v vsej njihovi udobnosti, ki so na razpolago čez celo leto, tudi izven poletne sezone, saj je na otoku pestro dogajanje tudi izven poletne sezone. Večina apartmajev je le nekaj metrov oddaljena od središča mestnega jedra ter plaže.

Veliko apartmajev pa stoji na odličnih lokacijah ob morju namenjenim mladim družinam, posameznikom, upokojencem in starejšim parom ter vsem tistim, ki si želijo malo miru, svežega zraka ter čistega morja na počitniškem dopustu oz oddihu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja